Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Amerika

Los Angeles

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Los Angeles
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Los Angeles

Bezienswaardigheden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bezienswaardigheden Los Angeles

Disneyland

Een reis naar Los Angeles is niet compleet zonder bezoek aan het bekende pretpark Disneyland. Het park is onderverdeeld in verschillende thema´s. Je vindt hier o.a. Tomorrowland, Adventureland en Fantasyland. Elk thema heeft haar eigen vermaak en attracties. Bekende attracties zijn Space Mountain, Star Tours en Indiana Jones Adventure. Ook is er de mogelijkheid ´s avonds een lasershow te bezoeken. Een bezoek aan Disneyland is een ware belevenis. Voor kinderen en volwassenen is Disneyland het favoriete Amerikaanse pretpark.

Graumans Chinese Theatre and the Hollywood Walk of Fame

Hollywood here I come. Het Graumans Theatre is gebouwd door Sid Grauman in 1927 en wordt gezien als het meest legendarische en extravagante deel van Hollywood Boulevard. Het theater is onlangs gerenoveerd. Voor het theater is het altijd druk. Mensen die dingen verkopen of een centje bij willen verdienen, verkleed als Michael Jackson, Spiderman of Sponge Bob. Voor dit theater vind je de beroemde Walk of Fame. Je kent wellicht de sterren die in het asfalt geplaveid zijn als eerbetoon aan de filmsterren. Deze ´sterrenparade´ is 5.5 km lang en is een van de bekendere attracties in Hollywood. In het theater kun je een VIP rondleiding krijgen. Tevens worden de nieuwste films hier getoond.

Hollywood and Highland

Het Hollywood and Highland is een groot winkel- en entertainmentcomplex aan Hollywood Boulevard. Het is een openlucht complex bestaande uit 5 etages. Je vindt hier talloze winkels, restaurants, nachtclubs en bioscopen. Ook bevindt zich hier het Kodak Theater, oftewel de Acadamy Awards Theater, waar jaarlijks de Oscaruitreikingen worden gehouden. Indien je ook graag een keer een goed uitzicht wilt op het bekende Hollywood letters, ben je hier op de juiste plaats.

Petersen Car Museum

Vanwege de grote afstanden in Los Angeles is de invloed van de auto in de stad door de jaren heen groot geweest. Het Petersen Car Museum toont de geschiedenis van de opkomst van de auto. Je vindt hier een grote collectie auto´s, bussen en motoren. Waar het echter voornamelijk om draait is de invloed van de auto. Je ziet het straatbeeld veranderen uit de tijd van de zandweg, de kiezelweg en het asfalt. Bezoek ook de Hollywood Gallery. Je vindt hier auto´s die in films zijn gebruikt. Ook staan hier auto´s die eigendom van de sterren zijn.

Stranden

Santa Monica

Als je de lange Santa Monica boulevard naar het westen afrijdt kom je uit in Santa Monica zelf. Met haar kleinschalige, bijna dorpsachtige uitstraling, haar cafeetjes, winkels en restaurants behoort het tot het meest vriendelijke gedeelte van Los Angeles. Hier bevindt zich zelfs het enige voetgangersgebied van heel de stad. Santa Monica staat bekend om het 5,5 kilometer lange strand en de Santa Monica pier en wordt gezien als een van de meest nostalgische plaatsen in Los Angeles. In de zomer is hier op donderdagavond live muziek. Een goed moment om hier te zijn is het einde van de dag, wanneer je kunt genieten van een spectaculaire zonsondergang.

Venice Beach

Wat zuidelijker ligt het meer hippieachtige, populaire Venice Beach. De boulevard van Venice Beach behoort tot de meest levendige plekken in Los Angeles en het is de plek om te genieten van het goede leven. Je vindt hier werkelijk van alles. Het is dan ook een gewilde bestemming voor reizigers van over de hele wereld. In de zomermaanden barst het er van het vermaak op straat. Je vindt er winkels, kraampjes en barretjes. Het is tevens een verzamelplaats van straatartiesten, skaters, waarzeggers en goochelaars. En je zult het bijna vergeten, maar je kunt hier ook heerlijk op het strand liggen.

Naar Los Angeles vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl