Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Stedentrip Griekenland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Stedentrip Griekenland

Je zoekt goedkope stedentrips in Griekenland? Bij vliegwinkel.nl krijg je al snel tot 30% korting op je volledige boeking als je vliegtickets combineert met hotel en/of een huurauto!

In Griekse steden zoals Athene gaat men echt even terug in de tijd, met ruines, eeuwenoude tempels, archeologische opgravingen en monumenten. Naast Athene zijn er nog veel meer, kleine steden met oude, Griekse heiligdommen. Voor wie meer moderniteit wenst: badplaatsen als Rhodos-stad bieden uren shop- en strandplezier tijdens je stedentrip Griekenland.

De Grieken staan bekend als een open en gastvrij volk. De familie speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven. Familieleden wonen dikwijls vlak bij elkaar en er wordt zorg gedragen voor ouderen of zieken. Ook zijn de Grieken nationalistisch; met trots vertellen ze de mooiste verhalen over hun land en de intrigerende geschiedenis. Ondanks die ingebakken trots verandert de traditionele cultuur erg snel. Zo wordt er bijna geen traditionele kleding meer gedragen. De architectuur in Griekenland is typerend voor een land aan de Middellandse Zee. De karakteriserende witte huisjes met blauwe daken en pittoreske windmolentjes fleuren het Griekse straatbeeld op.

Boek nu de goedkoopste stedentrips in Griekenland op vliegwinkel.nl!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl