Vlieg voordelig naar Rio De Janeiro

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Rio de Janeiro

De goedkoopste vliegtickets naar Rio de Janeiro in Brazilië boek je op vliegwinkel.nl! Vliegen naar Rio de Janeiro betekent wegdromen bij witte stranden vol gebruinde mensen, stralend zonlicht op de promenades langs zee en enerverende sambamuziek die praktisch overal op straat te horen is. Bovendien worden de Olympische Spelen in augustus 2016 gehouden in Rio de Janeiro.

Vergelijk alle vliegtickets naar Rio de Janeiro in een handig overzicht

Naar Rio de Janeiro vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets naar Rio de Janeiro in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die naar Rio de Janeiro vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets naar Rio de Janeiro boeken met onder andere KLM, Air France, Tap, British Airways, Iberia en Alitalia.

Te doen in Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een echte strandstad, een plek om te zien en gezien te worden! Het lijkt soms wel alsof iedereen met iedereen flirt. Die warme openheid van de Carioca's, zoals de inwoners van Rio zichzelf trots noemen is voor ons soms even wennen. Begin februari is het carnaval in Rio de Janeiro. Veel toeristen boeken speciaal voor het carnaval vliegtickets naar Rio de Janeiro. Je kunt de schitterende stoet voorbij zien trekken en genieten van muziek en dans. De sfeer in de stad is uniek!

Meer over bezienswaardigheden in Rio de Janeiro >>

Shoppen & uitgaan

Hoewel de meeste mensen niet naar Rio de Janeiro gaan om te winkelen, zijn er zeker genoeg mogelijkheden. Rio de Janeiro heeft namelijk het grootste winkelcentrum van Zuid-Amerika. Ook kun je uitstekend uiteten en uitgaan in Rio de Janeiro. Bij Copacabana beach barst het van de bars, restaurants en ook clubs heeft Rio de Janeiro genoeg.

Meer over shoppen en uitgaan in Rio de Janeiro >>

Beste reistijd

In Rio de Janeiro is het gedurende het hele jaar warm. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 29 graden. In de maanden augustus t/m december valt de minste regen, waardoor deze maanden zeer goede maanden zijn om Rio te bezoeken.

Meer over de beste reistijd naar Rio de Janeiro >>

Vliegtickets Olympische Spelen 2016

Dit jaar worden de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in Brazilië gehouden. Het is dus erg leuk om een stedentrip naar Rio de Janeiro te combineren met een bezoek aan de Olympische of Paralympische Spelen. De Spelen worden op de volgende data gehouden:

  • Olympische Spelen: 5 - 21 augustus 2016
  • Paralympische Spelen: 7 - 18 september 2016

De wedstrijden worden in vier regio's gespeeld: Barra, Copacabana, Deodoro en Maracaña. In Maracaña kun je bijvoorbeeld genieten van atletiek, voetbal en volleybal. Maar ook buiten de sportlocaties is er genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld een dag naar het welbekende Holland Heineken House (zorg wel dat je hier van tevoren kaarten voor koopt) of bekijk de Spelen vanaf Copacabana beach onder het genot van een cocktail.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989