Vlieg voordelig naar Curitiba

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De goedkoopste vliegtickets Curitiba in Brazilië boek je op vliegwinkel.nl! Deze stad is het culturele, economische en politieke centra van Brazilie en ligt op ongeveer 13 uur vliegen. Als je je vlucht, auto en eventueel je hotel in één boekt, kun je tot wel 30% besparen!

De stad Curitiba

De indianenstammen Tupi, Jê en Guarani gebruikten de woorden "Coré" (pijnboompit) en "etuba" (veel) om de plek van de stad te omschrijven. In de stad staan duizenden pijnbomen en dit zou later dan ook geleid hebben tot de naam Curitiba. De stad bevindt zich op ongeveer duizend meter boven de zeespiegel. In 1950 werd de stad grondig gerenoveerd, het wordt nu gezien als een van de meest duurzame steden ter wereld. Curitiba is een goed georganiseerde stad, met een prima infrastructuur en het heeft meer weg van een Europese dan een Braziliaanse stad.

Vliegen naar Curitiba

Vliegen naar Curitiba kan heel voordelig! Op vliegwinkel.nl vergelijk je de tarieven van Curitiba snel en eenvoudig. Na het invoeren van je zoekopdracht zie je de zoekresultaten in een handig overzicht. De goedkoopste vliegtickets Curitiba boek je onder andere met TAP, KLM, Air France en British Airways.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989