Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Brazilië

Salvador

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Salvador

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Salvador

De goedkoopste vliegtickets Salvador in Brazilië boek je op vliegwinkel.nl! De stad ligt op ongeveer 10,5 uur vliegen. Als je je vlucht, auto en eventueel je hotel in één boekt, kun je tot wel 30% besparen!

De stad Salvador

Salvador was in de 16e en 17e eeuw een belangrijke stad in Brazilië die tot Portugal behoorde. Hier werd veel slavenhandel gedreven door de Portugezen. Het historisch centrum van de stad behoort tot de Wereld Erfgoedlijst van UNESCO. Het jaarlijkse carnaval van Salvador staat in het Guinness Book of Records als het grootste straatcarnaval ter wereld. Het feest wordt door de inwoners geschreven als "major explosâo de alegria" wat "grootste explosie van vreugde" betekent.

Vliegen naar Salvador

Vliegen naar Salvador kan heel voordelig! Op vliegwinkel.nl vergelijk je de tarieven van Salvador snel en eenvoudig. Na het invoeren van je zoekopdracht zie je de zoekresultaten in een handig overzicht. De goedkoopste vliegtickets Salvador boek je onder andere met TAP, KLM, Air France en British Airways.

Naar Salvador vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl