Vlieg voordelig naar Belo Horizonte

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De goedkoopste vliegtickets Belo Horizonte in Brazilië boek je op vliegwinkel.nl! Belo Horizonte is de twee na grootste stad van Brazilie en ligt op ongeveer 11 uur vliegen. Als je je vlucht, auto en eventueel je hotel in één boekt, kun je tot wel 30% besparen!

De stad Belo Horizonte

De naam van de stad betekent ‘prachtige horizon’. Belo Horizonte staat dan ook bekend om de prachtige ligging omgeven door bergen. Naast de prachtige ligging is de stad ook bekend door zijn vriendelijke bevolking en wordt het als uitgaanshoofdstad van Brazilie gezien. De stad herbergt zo’n twaalfduizend bars en clubs, dus je kunt je er elke avond tot in de vroege uurtjes vermaken. Met 2,4 miljoen inwoners is Belo Horizonte de op twee na grootste stad van Brazilie.

Vliegen naar Belo Horizonte

Vliegen naar Belo Horizonte kan heel voordelig! Op vliegwinkel.nl vergelijk je de tarieven van Belo Horizonte snel en eenvoudig. Na het invoeren van je zoekopdracht zie je de zoekresultaten in een handig overzicht. De goedkoopste vliegtickets Belo Horizonte boek je onder andere met TAP, KLM, Air France en British Airways.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989