Vlieg voordelig naar Brasilia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De goedkoopste vliegtickets Brasília in Brazilië boek je op vliegwinkel.nl! Vliegen naar de hoofdstad van Brazilie duurt ongeveer 11 uur. De stad ligt centraal in het zuidoosten van het land en is een goede uitvalsbasis voor je bezoek aan Brazilie. Als je je vlucht, auto en eventueel je hotel in één boekt, kun je tot wel 30% besparen!

De stad Brasilia

Eind jaren '50 is Brasília in vier jaar opgebouwd in de vorm van een vliegtuig. In de stad staat het stadion Cidade Estádio Nacional, dat tijdens het WK 2014 wordt gebruikt voor voetbalwedstrijden. Verder staan er in de stad vooral moderne gebouwen zoals het Alvorada Paleis, het Nationaal Theater en de Metropolitan Kathedraal. Breng zeker ook een bezoek aan het plein van de Drie Machten en de natuurparken.

Vliegen naar Brasilia

Vliegen naar Brasilia kan heel voordelig! Op vliegwinkel.nl vergelijk je de tarieven van Brasilia snel en eenvoudig. Na het invoeren van je zoekopdracht zie je de zoekresultaten in een handig overzicht. De goedkoopste vliegtickets Brasilia boek je onder andere met TAP, KLM, Air France en British Airways.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989