Vlieg voordelig naar Porto Alegre

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De goedkoopste vliegtickets Porto Alegre in Brazilië boek je op vliegwinkel.nl! Deze stad is het culturele, economische en politieke centra van Brazilie en ligt op ongeveer 13 uur vliegen. Als je je vlucht, auto en eventueel je hotel in één boekt, kun je tot wel 30% besparen!

De stad Porto Alegre

De stad werd pas in 1750 ontdekt, en ondanks dat is Porto Alegre een van de culturele, economische en politieke centra van Brazilië. Porto Alegre staat ook bekend om zijn vele markthallen, waar men kan genieten van heerlijk eten, geimporteerde goederen, lokale thee en anderen regionale producten. De stad ligt aan het Guaiba meer, waar 5 rivieren in uitkomen. Het Guaiba meer is het grootste kustmeer van Brazilie.

Vliegen naar Porto Alegre

Vliegen naar Porto Alegre kan heel voordelig! Op vliegwinkel.nl vergelijk je de tarieven van Porto Alegre snel en eenvoudig. Na het invoeren van je zoekopdracht zie je de zoekresultaten in een handig overzicht. De goedkoopste vliegtickets Porto Alegre boek je onder andere met TAP, KLM, Air France en British Airways.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989