Vlieg voordelig naar Sao Paulo

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

In één oogopslag vliegtickets naar Sao Paulo vergelijken

Vliegtickets naar Sao Paulo in Brazilie boek je veilig, snel en het voordeligst op vliegwinkel.nl. Je vergelijkt alle maatschappijen en ziet meteen de voordeligste en snelste verbindingen.

Sao Paulo is het economisch zenuwcentrum van Brazilie. In deze enorme metropool wonen maar liefst 20 miljoen mensen op een oppervlakte driemaal zo groot als dat van Parijs. Land je op het vliegveld Guarulhos International Airport, dan vlieg je eerst een tijdlang over de stad zelf! Net als alle andere steden in Zuid-Amerika is het verkeer in Sao Paulo erg hectisch. Rijke Brazilianen vliegen dan ook net zo makkelijk met een helicopter van A naar B in deze stad, die na Los Angeles het meeste interne helicopterverkeer heeft van de wereld.

Sao Paulo is een echte zakenstad, hoewel er veel te beleven valt voor bezoekers die een stedentrip naar Sao Paulo boeken. De stad kent vele verschillende etnische groeperingen, zoals de grootste Japanse gemeenschap buiten Japan, een Arabische, een Italiaanse en een christelijk Libanese gemeenschap, met ieder een eigen wijk.

Houd je van wolkenkrabbers en moderne architectuur, dan is een wandeling langs de canyon-achtige Avenida Paulista een absolute must. Velen menen dat deze stad New York het nakijken geeft als het gaat om indrukwekkende wolkenkrabbers.

Sao Paulo staat eveneens bekend vanwege de vele wereldklasse restaurants met de beste chefs van alle continenten. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld naar het Jardins district, waar je vele internationale restaurants aantreft. Maar ook in de rodizios en churrascarias op de hoek van iedere straat kun je heerlijk en voordelig eten, samen met de Brazilianen!

De stad heeft geen eigen strand, en dus trekken strandliefhebbers vanuit Sao Paulo naar de populaire tropische stranden Santos en Praia Grande die op ongeveer 70 km van de stad liggen.

Vliegtickets naar Sao Paulo boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote vliegmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals bv. Transavia en Easyjet. Zo krijg je alle vliegtickets direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Sao Paulo.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoud dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989