Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets Letland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Letland

Samen met Estland en Litouwen behoort Letland tot de Baltische landen, gelegen in Oost-Europa. Als toeristische bestemming is dit land nog vrij onbekend. Het is echter de moeite waard om Letland eens te bezoeken. Vliegtickets Letland boek je wanneer je houdt van avontuur, natuur en nationale parken. De hoofdstad van Letland, Riga, is bekend om de architectuur uit het begin van vorige eeuw. Je treft er veel Art Nouveau invloeden, eenderde van de stad is in deze stijl gebouwd.

Aan de kust van Letland ligt de badplaats Jurmala. Deze stad heeft een gezellige boulevard met veel restaurants, barretjes en winkels. Je treft hier ook veel houten villa's die tegenwoordig vaak worden bewoond door rijke Russen.Tijdens het communisme was Jurmala een geliefde plaats voor de top van de Communistische Partij.

Vliegtickets naar Letland boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Lufthansa en Emirates ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals Transavia en Ryanair.. Zo krijg je alle goedkope vliegtickets naar Letland direct in één overzichtelijk prijsoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Letland.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Meer info
Andere vluchten

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoudt dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Bestemmingen in Letland

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl